Schrijf u online in

Lees meer

Bestel uw recepten online

Lees meer

Maak online een afspraak

Lees meer

Praktijk informatie

Wij streven er naar zo veel mogelijk bereikbaar te zijn via zo veel mogelijk media.

Mocht het gaan om de aanvraag van een herhaalrecept, het aanmelden van nieuwe patiënten of het maken van een afspraak verwijzen wij u graag door naar de desbetreffende pagina op deze website.

Bel ons gerust op 0320-220102 op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur. Dagelijks tussen 10:00 – 10:30 en 12:30 – 13:30 zijn we alleen bereikbaar voor spoed.

Email ons via info@hethartmc.nl 

Faxen mag ook via 0320-215020

Of voor spoedeisende hulp bel ons spoednummer: 0320-220022

Heeft u een afspraak gemaakt? Denk dan aan ons NVZB beleid:

Niet verschenen zonder bericht (NVZB)

Patiënten die zonder opgaaf van reden 2 keer binnen een jaar niet op komen dagen voor een gemaakte afspraak ontvangen vanaf heden van ons een rekening. De hoogte van deze rekening is afhankelijk van het consult-type dat gereserveerd stond en bedraagt voor een enkel consult €15,- en voor een dubbel consult €30,- (een afspraak bij een praktijkondersteuner is altijd een dubbel consult.) Deze rekening valt niet te declareren bij uw zorgverzekeraar en dient voor het maken van een nieuwe afspraak voldaan te zijn.

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen, dat er altijd iets kan gebeuren, waardoor u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen. Afhankelijk van het tijdstip van de gemaakte afspraak is het ook denkbaar, dat het niet tijdig lukt tevoren deze afspraak bij de assistente af te zeggen. Echter wij gaan ervan uit, dat als de afspraak ineens niet kan doorgaan, u zo snel mogelijk de assistente hiervan op de hoogte probeert te stellen. Ook achteraf horen wij dit graag. Dan kunnen we wellicht direct een andere afspraak maken of u misschien op een andere manier helpen.

Patiënten die zonder opgaaf van reden vaker wegblijven, duperen de praktijk en andere patiënten. Er is tijd voor u gereserveerd die dan “open valt” en een andere patiënt had graag op dat tijdstip willen kunnen komen !

Gezien het feit, dat dit niet meer incidenteel gebeurt, maar te regelmatig, hebben wij ons genoodzaakt gezien, conform landelijke richtlijnen (LHV, Landelijke Huisartsenvereniging) deze regel in te voeren.

Call Now Button