assistente@hethartmc.nl 0320-220102

Ons team

Dit zijn wij

Lokale en persoonlijke huisartsenzorg staat bij ons centraal. Een huisarts die u kent en waar u altijd terecht kunt. Graag stellen wij onze medewerkers aan u voor!

Dannee Verwoerd

Doktersassistente

In 2019 ben ik begonnen bij Het Hart als stagiaire voor het afronden van mijn opleiding tot doktersassistent. Inmiddels ben ik sinds 2020 de leidinggevend assistente.

Het dagelijks contact hebben met de patiënten vind ik erg leuk, zo zie ik steeds de uitdaging om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Op mijn vrije dagen vind ik het heerlijk om naar het bos te gaan met mijn honden een stuk te wandelen!

Herma Verleun

Praktijkondersteuner huisarts en ouderenzorg

Mijn naam is Herma en ik ben sinds 2021 werkzaam bij Het Hart. Ik werk als praktijkondersteuner somatische zorg en intensieve zorg. Het is afwisselend en uitdagend, ik doe het met veel plezier!

Ivo Sobels

Huisarts

Ik ben sinds 2018 werkzaam als huisarts bij Het Hart. Na mijn geneeskundestudie heb ik een aantal jaren in het ziekenhuis gewerkt bij de chirurgie. Vervolgens heb ik de opleiding tot huisarts gevolgd.

Het mooie van het vak vind ik de veelzijdigheid: als huisarts zie je verschillende patiënten voorbij komen. In mijn vrije tijd ga ik er graag samen met mijn vrouw op uit op de racefiets of met onze hond. Tot ziens op het spreekuur!

Julia Visser

Doktersassistente

In 2018 ben ik afgestudeerd als doktersassistente en sinds 2019 ben ik werkzaam bij Medisch Centrum ’t Hart.

Het werk als assistente vind ik leuk omdat het een beroep is waarbij je jezelf altijd zal blijven ontwikkelen. Tevens is het een dankbaar beroep, je speelt immers als zorgverlener een belangrijke rol bij het welzijn van patiënten! En daarbij vind ik het leuk om te werken als assistente omdat je met je hoofd, je hart én je handen werkt.

Melissa Polderman

Doktersassistente

Sinds de zomer van 2022 ben ik gediplomeerd doktersassistent. Hiervoor liep ik stage bij Het Hart en ben ik hier blijven werken.

Het leuke aan mijn werk is dat het erg afwisselend is. Ik vind de kleine, medische handelingen leuk, en ook het achter de balie een praatje maken met patiënten! Mijn vrije tijd besteed ik graag met vrienden en familie, en ik vind het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken in de sportschool.

Paul Rientsma

Physician Assistant

Na 17 jaar als fysiotherapeut te hebben gewerkt te hebben besloot ik te starten met de opleiding tot Physician Assistant. Ik ben begonnen in het ziekenhuis, waar ik werkzaam was voor de traumatologen, chirurgen en orthopeden.

Het werken in de huisartsenpraktijk vind ik erg leuk en afwisselend. De klachten waarmee mensen komen zijn erg uiteenlopend en dat maakt het werken in de huisartsenpraktijk voor mij leuk en uitdagend. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool of lekker lopen met de hond.

Peggy Heynekamp

Praktijkondersteuner huisarts (Somatiek)

Sinds januari 2020 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner somatiek bij Medisch Centrum ’t Hart. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van patiënten met diabetes type 2 en hart- en vaatziekten.

De samenwerking optimaliseren tussen patiënt en professional zie ik als een uitdaging met het stabiliseren en verbeteren van ziekte als doel.

Robert van Wermeskerken

Huisarts

Jarenlang heb ik in Duitsland gewerkt als huisarts. In 2018 ben ik gepensioneerd, maar in 2019 toch weer begonnen in het Hart MC. Waarom ik weer werk: ik miste het contact met de patiënten en het leuke, veelzijdige huisartswerk. Ik doe dit met veel plezier, ondersteund door aardige en bekwame assistentes. Misschien zie ik u op het spreekuur!

Sanja van Wieringen

Huisarts

Na mijn geneeskunde studie aan de Universiteit van Utrecht heb ik twee jaar als zaalarts gewerkt op de afdelingen cardiologie, interne geneeskunde en longziekten. Vervolgens besloot ik de huisartsenopleiding te volgen aan de VU.

Wat ik mooi vind aan het huisartsenvak is dat het heel afwisselend is. Er komen elke dag verschillende mensen met een veelvoud aan klachten op mijn spreekuur. Ik vind het belangrijk om tijdens het gesprek goed duidelijk te krijgen waar de patiënten bezorgd over zijn en samen te zoeken naar duidelijke antwoorden en manieren om de zorgen weg te nemen. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Ik zing veel oude muziek en speel piano en klavecimbel.

Zarghona Ahmadi

Huisarts

Al vroeg in mijn geneeskunde studie werd mijn interesse voor het huisartsenvak gewekt door het directe en vertrouwde contact en de betrokkenheid van geboorte tot het levenseinde. Na mijn studie heb ik ervaring opgedaan als arts op de spoedeisende hulp. In 2014 heb ik de huisartsopleiding afgerond en sinds 2018 werk ik met plezier in MC ‘t Hart.

Als huisarts vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. Daarnaast zijn laagdrempeligheid en persoonlijke benadering voor mij de belangrijkste facetten in mijn werk. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, wandelen en de natuur. U bent van harte welkom op het spreekuur!